Pénztervezés Mindenkinek

Tudtad ezeket a kamatról?

March 13, 2022 Horváth Attila Season 4 Episode 174
Pénztervezés Mindenkinek
Tudtad ezeket a kamatról?
Show Notes

Bizonyára te is hallottál már ezt-azt a kamatról, sokunk számára nem ismeretlen fogalom. Ám a kérdés az, hogy mindent tudsz róla? Szerinted többféle kamat is létezik? Tudod, hogy melyiket mikor kell fizetni? Tudod, hogy melyik az a kamat, amiről a legtöbben még csak nem is hallottak? És mi az, amit mindenképpen tudnunk kell a kamatokról, még ha nem is vagyunk pénzügyi szakemberek?

Találtam egy nagyon hasznos cikket az erthetojog.hu oldalán, ami segít ezekben a kérdésekben eligazodni. Ha rendszeresen hallgatod az adásaimat, akkor tudod, hogy arra biztatlak, hogy ha csak lehet, ne vegyél fel hitelt. Viszont azt is elmondtam már korábban, hogy nem minden hitel rossz. Ha hiteled van, vagy kölcsön adnál, akkor igenis tisztában kell lenned a kamat fogalmával és működésével. Tehát most hasznos és az Érthető Jognak köszönhetően valóban érthető jogi tudás következik a kamat témájában. Tarts velem.

A nagy kérdések, hogy "Hogyan legyen több pénzem?", "Hogyan kell bánni a pénzzel?", "Hogyan tudok többet félretenni?", "Hogy szabadulhatok meg az adósságtól?". Ezek a kérdések, amelyek mindenkit foglalkoztatnak, és amit nem tanítanak az iskolákban. A válaszok pedig itt vannak, ebben a podcastben.

Horváth Attila pénztervezési szakértő vagyok, és ez itt a Pénztervezés Mindenkinek. Abban szeretnék segíteni neked, hogy jól használd fel azt a pénzt, ami a rendelkezésedre áll, és több pénzt tudj félretenni.

Az a célom, hogy több motivációt adjak neked, és kicsit másképp kezdj el gondolkodni a pénzről.

Ha még többet szeretnél tudni a pénzről, pénztervezésről, gazdagságról és sikerről, látogasd meg a következő oldalakat:

.

https://erthetojog.hu/

https://www.facebook.com/groups/penzgyilegtudatossikeresemberek

http://pelfee.hu/

https://penztervezes.buzzsprout.com/

https://www.facebook.com/pelfee/

https://www.youtube.com/channel/UCPt20u7Ut5cf8nqiRh_7sPg

https://www.youtube.com/channel/UCRSvS8W92zloTClCVj5Mn1A

https://www.instagram.com/horvathattila.penztervezes/

http://gazdagodjazonnal.hu/

https://www.facebook.com/gazdagodjazonnal/
http://penztervezes.hu/