Pénztervezés Mindenkinek

Elég bátor vagy, hogy igent mondj a sikerre?

May 22, 2022 Horváth Attila Season 4 Episode 181
Pénztervezés Mindenkinek
Elég bátor vagy, hogy igent mondj a sikerre?
Show Notes

Ma ismét hoztam neked 3 tanácsot Grant Cardone 10X című könyvéből, amiben ő 32 pontban foglalta össze, hogy szerinte mi jellemzi a sikeres embereket. Bevallom, hogy amikor először elolvastam ezeket a pontokat a szerző magyarázata nélkül, akkor furcsának találtam őket. Ráadásul voltak kétségeim, hogy ezek hogyan hozhatóak kapcsolatba a sikerrel. De amint elolvastam a hozzájuk tartozó magyarázatot, azonnal egyértelművé váltak. Viszont amit én még megtettem a pontok elolvasása után, hogy elképzeltem a saját életemre, a saját munkámra, a saját környezetemre. Így még egyértelműbbé vált, hogy ezek is hozzátartoznak a sikeres emberekhez. Mert ugye, minden akkor válik számunkra igazán reálissá, ha mi magunk megtapasztaljuk azt. Szóval neked is javaslom ezt a kis gyakorlatot. Tehát máris itt van néhány újabb pont a siker receptjéből. Tarts velem. 

A nagy kérdések, hogy "Hogyan legyen több pénzem?", "Hogyan kell bánni a pénzzel?", "Hogyan tudok többet félretenni?", "Hogy szabadulhatok meg az adósságtól?". Ezek a kérdések, amelyek mindenkit foglalkoztatnak, és amit nem tanítanak az iskolákban. A válaszok pedig itt vannak, ebben a podcastben.

Horváth Attila pénztervezési szakértő vagyok, és ez itt a Pénztervezés Mindenkinek. Abban szeretnék segíteni neked, hogy jól használd fel azt a pénzt, ami a rendelkezésedre áll, és több pénzt tudj félretenni.

Az a célom, hogy több motivációt adjak neked, és kicsit másképp kezdj el gondolkodni a pénzről.

Ha még többet szeretnél tudni a pénzről, pénztervezésről, gazdagságról és sikerről, látogasd meg a következő oldalakat:

.

https://www.facebook.com/groups/penzgyilegtudatossikeresemberek

http://pelfee.hu/

https://penztervezes.buzzsprout.com/

https://www.facebook.com/pelfee/

https://www.youtube.com/channel/UCPt20u7Ut5cf8nqiRh_7sPg

https://www.youtube.com/channel/UCRSvS8W92zloTClCVj5Mn1A

https://www.instagram.com/horvathattila.penztervezes/

http://gazdagodjazonnal.hu/

https://www.facebook.com/gazdagodjazonnal/
http://penztervezes.hu/

https://penztervezes.hu/7fon-7kor-feliratkozas/