Pénztervezés Mindenkinek

Nem mindegy, hogy mit veszel a pénzeden!

July 04, 2021 Horváth Attila Season 3 Episode 146
Pénztervezés Mindenkinek
Nem mindegy, hogy mit veszel a pénzeden!
Show Notes

Biztosan te is hallottad már néhányszor az életedben, hogy a pénz nem boldogít. Közben láthatsz olyan idézeteket is, hogy „A pénz nem boldogít, de azért jobb egy Ferrariban sírni”. Coco Chanel azt mondja, hogy „Azok, akik azt mondják, hogy a pénz nem boldogít, azok nem tudják hol kell vásárolni”. Persze, biztosan találunk olyan embereket, akik nem milliomosok, mégis boldogok.

És fordítva is igaz. Vannak olyan emberek, akiknek mindegy, hogy mennyire sok pénzük van, mégsem boldogok. Szerintem a pénz igenis boldogít. Bár tőlem is hallottad már jó néhány alkalommal, hogy spórolj és takaríts meg pénzt, de most mégis olyan ötleteket szeretnék adni neked, amelyek segítségével a pénzköltés igenis örömet fog szerezni neked. Ha kíváncsi vagy, hogy mik ezek, akkor tarts velem.

A nagy kérdések, hogy "Hogyan legyen több pénzem?", "Hogyan kell bánni a pénzzel?", "Hogyan tudok többet félretenni?", "Hogy szabadulhatok meg az adósságtól?". Ezek a kérdések, amelyek mindenkit foglalkoztatnak, és amit nem tanítanak az iskolákban. A válaszok pedig itt vannak, ebben a podcastben.

Horváth Attila pénztervezési szakértő vagyok, és ez itt a Pénztervezés Mindenkinek. Abban szeretnék segíteni neked, hogy jól használd fel azt a pénzt, ami a rendelkezésedre áll, és több pénzt tudj félretenni.

Az a célom, hogy több motivációt adjak neked, és kicsit másképp kezdj el gondolkodni a pénzről. 

Ha még többet szeretnél tudni a pénzről, pénztervezésről, gazdagságról és sikerről, látogasd meg a következő oldalakat:

.

https://www.facebook.com/groups/penzgyilegtudatossikeresemberek

http://pelfee.hu/

https://penztervezes.buzzsprout.com/

https://www.facebook.com/pelfee/

https://www.youtube.com/channel/UCPt20u7Ut5cf8nqiRh_7sPg

https://www.youtube.com/channel/UCRSvS8W92zloTClCVj5Mn1A

https://www.instagram.com/horvathattila.penztervezes/

http://gazdagodjazonnal.hu/

https://www.facebook.com/gazdagodjazonnal/
http://penztervezes.hu/